2017-02-15 : Page 1


Alt om videnskab October 14, 2017 00:00

In this issue of Alt om videnskab : Velkommen til den første udgave af Alt om VIDENSKAB! Bokasinet, som er spækket med spændende artikler og masser af viden. Er du klar til at fylde hjernen med fascinerende fakta om verden omkring dig? Få pirret din nysgerrighed, og få svar på spørgsmål, som du ikke engang vidste, du havde.
Bokasinet her er fyldt med interessant viden og er let at læse. Vi forklarer komplicerede fænomener med gode illustrationer og i et sprog, som alle kan forstå – for at vise dig, hvordan ting i verden hænger sammen. I Alt om VIDENSKAB kan du udforske verden gennem seks spændende og inspirerende emner: teknologi, transport, miljø, historie, forskning og rumfart.
Artiklerne dækker et bredt spekter af forskellige temaer. Ved du, hvilke fysiske love der gælder i universet? Hvilke dyr, der er de klogeste i verden (næstefter mennesker selvfølgelig)? Har du nogensinde tænkt over, hvorfor stjernerne blinker, eller om flere penge ville gøre dig mere lykkelig? Vi har svaret. Hvert emne har sit eget kapitel, som indeholder flere lange artikler, der går i dybden med interessante fænomener og forklarer hemmelighederne bag.
Gør dig klar til at give næring til læring med flotte billeder, fakta og baggrundsviden. Læs videre, og find ud af, hvad verden omkring dig egentlig består af – og hvordan det hele fungerer!What is Readly?

With Readly you can read Alt om videnskab (issue 2017-02-15) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

Alt om videnskab
ORAGE AS