In this issue of Andra världskriget på djupet : ANDRA VÄRLDSKRIGET bröt ut i september 1939, för nästan 80 år sedan, men kriget är fortfarande en viktig del av vår europeiska historia. BBC History Magazine har beskrivit många aspekter av kriget under åren och i Andra världskriget på djupet har vi samlat några av de vassaste berättelserna. Dessutom har några artiklar specialskrivits, som Terry Charmans artikel där han berättar krigets historia i bilder.
Läs vidare och upptäck historien bakom några av krigets viktigaste ögonblick, inklusive sammandrabbningen mellan Nazityskland och Sovjetunionen, slaget om Storbritannien, attacken
mot Hiroshima och förintelsen. Dessutom får du en rad personliga berättelser från några av de anmärkningsvärda personer som deltog i konflikten.
Vi fortsätter att gräva i krigets historia. Jag hoppas att du ska tycka om Andra världskriget på djupet och att det kan bli en språngbräda till fördjupad läsning och ett vidare utforskande av sex av de viktigaste åren i modern tid.What is Readly?

With Readly you can read Andra världskriget på djupet (issue 2018-01-20) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

Andra världskriget på djupet
ORAGE AS