2017-02-20 : Page 1


Historia (FI) September 09, 2017 00:00

In this issue of Historia (FI) : Oletko koskaan miettinyt, mitä antiikin roomalaiset keksivät? Millaista elämä olisi ollut dinosaurusten aikakaudella? Miten dynamiitti keksittiin? Millaista oli olla zulusoturi tai musketööri? Nykyteknologian keskellä unohtuu helposti, että sodat, keksinnöt ja henkilöt ovat muokanneet maailman nykyisen kaltaiseksi. Tässä lehdessä pääset aikamatkalle tutustumaan eri aikakausiin, tapoihin, perinteisiin ja monumentteihin. Menneisyyden perintö on läsnä myös nykyhetkessä.
Lehti esittelee antiikin maailmaa, tunnettuja monumentteja ja maamerkkejä, uraauurtavia aseita, sotataktiikoita, vallankumouksellisia keksintöjä, alansa edelläkävijöitä ja maapallolla eläneitä esihistoriallisia eläimiä. Yksityiskohtaiset ja vaikuttavat kuvat sekä kaaviot havainnollistavat eri aiheita ja herättävät historian eloon.What is Readly?

With Readly you can read Historia (FI) (issue 2017-02-20) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

Historia (FI)
ORAGE AS