2019-02-27 : Page 1


Historia (FI) February 27, 2019 00:00

In this issue of Historia (FI) : Voimme elää niin kiinni omassa ajassamme ja meitä odottavassa tulevaisuudessa, että unohdamme pelottomat soturit ja heidän käymänsä taistelut; unohdamme keksinnöt ja ihmiset, jotka loivat perustan elämällemme tänään.

Nyt haluamme kunnioittaa menneitä aikoja ja viedä sinut matkalle kauas ajassa taaksepäin. Tule mukaan katsomaan lähemmin aikakausia, tapoja ja perinteitä, jotka ovat muovanneet kulttuu­rimme. Tutkimme kulttuuriaarteita ja monumentaalisia rakennuksia, jotka kertovat menneistä ajoista. Käsittelemme osaa muinai sesta Egyptistä, syömme lounaan roomalaisen legioonalaisen kanssa ja katsomme, millainen viikinkisiirtokunta oli. Tutustumme joihinkin Leonardo da Vincin fantastisimmista keksinnöistä, ja selvitämme lopuksi, mikä tappoi sukupuuttoon maapalloa kerran hallinneet dinosaurukset.What is Readly?

With Readly you can read Historia (FI) (issue 2019-02-27) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

Historia (FI)
ORAGE AS