2019-11-15 : Page 1


Historia (FI) November 15, 2019 00:00

In this issue of Historia (FI) : Voimme elää niin kiinni omassa ajassamme ja meitä odottavassa tulevaisuudessa, että unohdamme muinaiset pelottomat soturit, heidän käymänsä taistelut ja saavuttamansa voitot. Unohdamme, että me kerran matkasimme Atlantin yli uuteen maahan täynnä toivoa ja unelmia uudesta, paremmasta elämästä.

Näillä sivuilla voit lähteä mukaan Meksikoon ja tutustua mayojen muinaisiin arvoituksiin Chichén Itzássa. Seuraa silkkitien reittejä idän kaukaisiin maihin, joista harva keskiajan eurooppalainen oli kuullutkaan. Ja tule katsomaan, millaisia jälkiä muinaisten roomalaisten mahtavasta kulttuurista voimme yhä löytää.

Tutkimme sellaisia mahtavia rakennuksia kuin Lontoon Tower, Pietarin Talvipalatsi ja muita menneiden tapahtumien hiljaisia todistajia. Jospa niiden seinät osaisivat puhua! Tutustumme myös joihinkin historian huomattavimmista naisista. Yksi heistä on intialainen prinsessa Sophia Duleep Singh. Lopuksi tapaamme joitakin esihistoriallisia jättiläisiä, jotka muinoin vaelsivat maan päällä ja uivat valtamerissä.

Tarjoamme jännittävää lukemista nuorille ja vanhoille lukijoille, jotka haluavat tietää enemmän historiasta. Helppolukuisten artikkeleiden tukena on runsaasti näyttäviä kuvia ja havainnollistavia kuvituksia.

Käännä sivua ja anna meidän herättää historia eloon!What is Readly?

With Readly you can read Historia (FI) (issue 2019-11-15) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

Historia (FI)
ORAGE AS