2017-11-17 : Page 1


Historia (SE) November 17, 2017 00:00

In this issue of Historia (SE) : Jordbävningar. Tsunamier. Vulkanutbrott. Pandemier. Katastrofer och förstörelse har plågat mänskligheten och vår överlevnad under hela
vår existens. Teknikens framsteg har resulterat i ännu fler tragedier: flygplansolyckor, oljeutsläpp och härdsmältor som vi kämpar för att hålla i schack.
Ända sedan media började livesända händelser globalt har vi i våra
hem mottagit en nästan ändlös ström av reportage. Men trots det har
vi ibland svårt att förstå många av aspekterna kring en katastrof. Hur mäter man omfattningen av en flodvåg? Hur reagerar människor på en sådan tragedi? Och vad händer när skadan är skedd och vågen drar sig tillbaka? Den här boken om katastrofer gör en djupdykning ner i några av historiens mest förödande händelser och undersöker dessa frågor. Från förstörelsen av Pompeji och förödelsen efter digerdöden till explosionen av rymdfarkosten Challenger och flygplanskraschen i Anderna som tänjde på gränserna för människans uthållighet – här behandlas en rad moderna och historiska händelser. Ta del av ögonvittnens berättelser och intervjuer med experter i ett försök att förstå de katastrofer som har förändrat mänsklighetens historia.What is Readly?

With Readly you can read Historia (SE) (issue 2017-11-17) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

Historia (SE)
ORAGE AS