2017-12-16 : Page 1


Historia (SE) December 16, 2017 00:00

In this issue of Historia (SE) : Mesopotamien kallas ofta för civilisationens vagga, men hur var egentligen livetilandetmellandetvåflodernaförtusentalsårsedan?Sommar-OSgick av stapeln i Brasilien i somras. Vilka är likheterna och skillnaderna mellan de första olympiaderna i Aten och dagens stora spel? Vi kan vara så uppslukade av nuet och av vad som väntar oss i framtiden att vi glömmer bort de krig, upptäckter och människor som har lagt grunden till hur vi lever i dag.
Vi vill hylla det förflutna och ta dig med på en resa långt tillbaka i tiden. Följ med och titta närmare på några av de tidsepoker, vanor och traditioner som har format vår kultur. Vi studerar kulturskatter och monumentala byggnadsverk som vittnar om det som har varit. Här täcker vi delar av antikens Grekland, vi besöker sfinxen och andra fascinerande sevärdheter över hela världen. Vi bekantar oss med pionjärer som bidrog till industrialiseringen, ochsist –meninteminst–fårduträffanågraavdeförhistoriskadjursomen gång härskade på jorden. Här finns något för alla. Nyfikna och vetgiriga i alla åldrar kan luta sig tillbaka och lära sig något nytt. Alla kapitel innehåller maffiga bilder och beskrivande illustrationer så att du förstår varje ämne i detalj.
Vänd blad och låt oss göra historien levande för dig!What is Readly?

With Readly you can read Historia (SE) (issue 2017-12-16) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

Historia (SE)
ORAGE AS