2019-09-20 : Page 1


Historia (SE) September 20, 2019 00:00

In this issue of Historia (SE) : Ibland kan vi vara så uppslukade av tiden vi lever i och våra förväntningar på framtiden att vi glömmer alla de krig, upptäckter och människor som har lagt grunden för vårt liv idag.

Nu vill vi hedra historien och ta dig med på en resa långt tillbaka i tiden. Följ med och se närmare på några av de tidsepoker, levnadssätt och traditioner som har format vår kultur.

Vi berättar om kulturskatter och monumentala byggnader som vittnar om det som har varit. Här täcker vi bland annat delar av antikens Grekland och besöker sfinxen och flera fascinerande landmärken över hela världen. Vi lär känna några av de många upptäckterna under industrialiseringen och några av historiens största hjältar.

Här finns något för alla med underhållande och lärorik läsning för nyfikna och vetgiriga i alla åldrar. Alla kapitlen är rikt illustrerade med fängslande och förklarande bilder som underlättar förståelsen.

Bläddra vidare och låt historien bli levande för dig!What is Readly?

With Readly you can read Historia (SE) (issue 2019-09-20) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

Historia (SE)
ORAGE AS