2019-11-29 : Page 1


Historia (SE) November 29, 2019 00:00

In this issue of Historia (SE) : Pirater! – Sanningen bakom berömda sjörövarhistorier.
På 1600- och 1700-talen var det väldigt riskabelt att segla från Europa eller Afrika till Amerika, eller med handelsfartyg från Indien till Centralamerika. Våldsamma stormar och obotliga sjukdomar var inte de enda farorna. Hänsynslösa pirater lurade vid horisonten, med stora krav om rikedom och ära.
I den här boken nns allt du behöver veta om piraternas legendariska guldålder. Upptäck de sanna historierna om de blodtörstiga sjörövarna som gjorde sig förmögna på plundring ute på öppna havet, från kapten Kidd till Edward ‘Svartskägg’ Teach. Se hur livet verkligen var ombord på ett piratskepp, från besättningens olika roller till hur bytet delades upp. Utforska hur det beryktade Flying Gang bildades och deras bedrifter, ett gäng tu a piratkaptener, och deras hemliga paradis på ön New Providence i Bahamas. Sidorna är packade med otroliga illustrationer och insikter i perioden. Det här är den perfekta guiden till någon som vill lära sig om den här guldåldern i historien.What is Readly?

With Readly you can read Historia (SE) (issue 2019-11-29) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

Historia (SE)
ORAGE AS