2017-12-07 : Page 1


Kroppen 3 December 07, 2017 00:00

In this issue of Kroppen 3 : Vores krop er et fascinerende mesterværk. Den kan opnå en imponerende hurtighed, smidighed og styrke, samtidig med at den er nt afstemt i sin kompleksitet. Alt dette gør menneskekroppen til noget enestående blandt alle arter på Jorden – og noget, som overgår alt, hvad vi mennesker nogensinde har skabt.
I denne bog udforsker vi cellernes anatomi og imponerende komplekse processer, funktioner og systemer, der sørger for, at kroppen virker. Vi ser også på, hvad der kan gå galt i maskineriet. Du kan også læse om den nyeste lovende medicinske udvikling inden for stamcelleforskning og nanoteknologi. Du kan lære, hvordan små organeller og store organer virker, hvordan musklerne arbejder, og hvordan hjertet pumper blodet rundt i din krop.
Vi giver dig interessante forklaringer, du måske aldrig før har set, og vi udforsker menneskekroppen, som det ikke tidligere er gjort. Bogen indeholder otte og imponerende illustrationer af kroppens anatomi, detaljerige fotogra er og enkle forklaringer, som er til at forstå. Og du nder en hel masse fascinerende fakta, som måske vil få dig til at se dig selv i et helt nyt lys.What is Readly?

With Readly you can read Kroppen 3 (issue 2017-12-07) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

Kroppen 3
ORAGE AS