2017-07-25 : Page 1


Maffia October 20, 2017 00:00

In this issue of Maffia : Gatugäng, karteller, triader och annan organiserad brottslighet.
I århundraden har kriminella gäng slagit sig samman i ligor för att säkerställa makt och inflytande både i den undre världen och i samhället generellt. De blir ännu farligare genom att de skapar sin egen sociokulturella grupp med interna maktstrukturer, eget språk och egna etiska spelregler. Maffior, karteller och triader har otaliga aktiva medlemmar och drar i trådar med ett större omfång än man anar.
De gamla maffiafamiljernas olagliga verksamhet från 1940-talet återspeglas i den undre världen idag med kriminella nätverk och okontrollerad narkotikahandel. Dagens brödraskap i gatugäng som Latin Kings, MS-13 och 14K-triaden i Hongkong har tagit över aktiviteter som narkotikahandel, penningtvätt, utpressning, kidnapping, korruption och beväpnade rån – bara för att nämna några av deras illegala verksamheter.
Boken är illustrerad med beskrivningar av symbolspråket i tatueringar och handsignaler samt fotografier från verkligheten. Du hittar profiler av några av världens mest eftersökta kriminella och den undre världens farligaste gäng. Om du är redo, så häng med till en otillgänglig och hemlig värld med organiserad brottslighet.What is Readly?

With Readly you can read Maffia (issue 2017-07-25) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

Maffia
ORAGE AS