2021-11-12 : Page 1


Mindful home (FI) November 12, 2021 00:00

In this issue of Mindful home (FI) : Moni meistä voisi paremmin, jos arjessa olisi vähän enemmän tietoista läsnäoloa (mindfulness), 
jos antaisimme aistien keskittyä siihen, mikä tapahtuu tässä ja nyt, ja paneutuisimme nykyhetkeen pohtimatta mennyttä tai tulevaa. 
Rauhan tunne on uskomattoman tärkeää asumisessa. Koti on turvapaikka, jossa voimme rentoutua ja unohtaa ulkopuolisen maailman – tai ainakin pitäisi olla. Aikana, jolloin on ehkä vaikea tasapainotella uran, perheen, ystävien ja harrastusten välillä, unohdamme helposti kodin ja laiminlyömme sitä. Yhtäkkiä olemme likapyykin, avaamattomien kirjeiden ja yleisen sotkun keskellä. Sellaisessa ympäristössä rentoutuminen on lähes mahdotonta. 

Viihtyisä koti lisää hyvinvointia. Nyt saat oppia tietoisemman kodin perusperiaatteet – feng shuista ja hyggestä minimalismiin á la Marie Kondo. Opit raivaamaan tarpeettomat tavarat pois ja järjestämään tavarat omille paikoilleen. Huomaat, miten voit lisätä persoonallisuutta ja luoda omia elementtejä sisustukseen. Anna meidän inspiroida ja opastaa sinua kodin kaikissa huoneissa. Asiantuntijoiden neuvojen avulla teet kodistasi viihtyisän keitaan yksinkertaisilla ja käytännöllisillä muutoksilla.What is Readly?

With Readly you can read Mindful home (FI) (issue 2021-11-12) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

Mindful home (FI)
ORAGE AS