2017-03-25 : Page 1


Minecraft (FI) September 09, 2017 00:00

In this issue of Minecraft (FI) : Nyt ollaan menossa kohti kesää! Ja mikä olisi parempaa kuin pari erää Minecraftia, kun aurinkoa on saatu tarpeeksi tälle päivälle? Tässä lehdessä voi paneutua kaikkeen, mitä Minecraftilla on tarjota – innostu 30 mahtavasta seikkailukartasta, rakenna komea akvaario tai vilvoittele näyttävillä varjostuskuvilla kylmemmästä vuodenajasta.
Lisäksi katsomme lähemmin Minecraftin taskuversion uutta jännittävää julkaisua. Taskuversiosta on tulossa suosituimpia tapoja pelata Minecraftia, ja olemme siksi keränneet parhaita maailmoja ja uusimpia lisiä meidän kaikkien rakastaman pelin pienimpään versioon.
Ja lopuksi: koska olette kauan toivoneet voivanne näyttää maailmalle, miten iloisia olette Minecraftissa, olemme laatineet näppärän yleiskatsauksen Minecraf- keräilyesineistä, -kohteista ja -leluista, joihin voit käyttää vaivalla ansaitsemasi rahat. Tai ehkä syntymäpäiväsi lähestyy? Silloin sinun tarvitsee vain unohtaa tämä lehti ”sattumalta” sellaiseen paikkaan kotonasi, että tiedät jonkun näkevän sen; huomaavan toivomasi esineen, ja hihhei: täydellinen lahja on tulossa.
Hauskoja rakennushetkiä ja hyvää kesää!What is Readly?

With Readly you can read Minecraft (FI) (issue 2017-03-25) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

Minecraft (FI)
ORAGE AS