2017-03-09 : Page 1


Minecraft (FI) September 09, 2017 00:00

In this issue of Minecraft (FI) : Kuinka se sanonta menikään, pakko rakentaa kaikki? No, niin se ainakin voisi mennä. Nykyään tuntuu olevan mahdotonta kävellä kymmentä metriä törmäämättä Pokémon Go -pelaajiin (ihan kirjaimellisesti). Syksyllä julkaistaan myös uudet Pokémon Sun- ja Moon-pelit. Siksi nyt onkin hyvä hetki tuoda tunnetut taskuhirviöt Minecraftiin. Tästä lehdestä löytyvät tarvittavat ohjeet Nintendon taianomaisen maailman henkiin herättämiseen. Minecraft on kuin pelimaailman Ditto, joka muuttaa muotoaan jokaisen haasteen edessä.
Lisäksi lehdessä on syväluotaava katsaus virtuaalitodellisuuteen. Jutussa kerrotaan, millaista on astella Minecraft-maailmassa ja millaisiavirtuaalilasejamarkkinoillaon. Lehteenonmyöskoottu monipuolisia rakennusoppaita ja monenlaista muuta mukavaa. Kenellä on aikaa pelata Pokémon Gota, kun Minecraftkin on olemassa?
Hauskoja rakennushetkiä!What is Readly?

With Readly you can read Minecraft (FI) (issue 2017-03-09) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

Minecraft (FI)
ORAGE AS