2019-09-13 : Page 1


Mordmysterier September 13, 2019 00:00

In this issue of Mordmysterier : Vad är det som förmår en person att ta livet av någon? Varför förblir så många våldsamma brott ouppklarade – trots att det finns övertygande bevis?

Några mord kommer bli ihågkomna för alltid – inte för att de är ovanligt brutala, inte på grund av antalet offer, inte för att brottslingarna är mer avskyvärda än andra, utan för att de aldrig blivit lösta. Dessa brottsmysterier trollbinder oss just för att de inte har något svar.

Läs om det olösta mordet på Olof Palme, de mystiska seriemördarna Jack the Ripper och Zodiac-killer, vem som mördade nunnan Cathy Cesnik och hur hela Chicago greps av panik när någon spetsade vanliga värktabletter med dödsgiftet cyanid.

Det här temanumret är fullproppat med bilder från brottsplatser, kartor över mördarnas jaktområden och presenterar alla bevis som hittats hittills. Dessa brottsmysterier kommer garanterat trollbinda dig.What is Readly?

With Readly you can read Mordmysterier (issue 2019-09-13) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

Mordmysterier
ORAGE AS