2017-02-21 : Page 1


Tieteen - Juniori September 09, 2017 00:00

In this issue of Tieteen - Juniori : Dinosaurukset ovat kauhistuttaneet ja kiehtoneet kaikenikäisiä 1920-luvulta asti, jolloin ensimmäinen dinosauruksen muna löydettiin. Dinosaurukset vaikuttavat hurjilta mielikuvituksen tuotteilta. Kuinka maapallolla on voinut olla näin kummallisia ja upeita otuksia 65 miljoonaa vuotta sitten? Dinosaurukset
ja niiden matelijasukulaiset hallitsivat maata, taivasta ja merta ennen joukkosukupuuttoa, joka muutti kaiken. Nyt voit palata ajassa taaksepäin ja tutustua lukuisiin hirmuliskoihin Allosauruksesta Velociraptoriin. Kirjaan on koottu mahtavimpia maapallolla eläneitä otuksia, joihin voit tutustua pintaa syvemmältä. Oliko Tyrannosaurus rex metsästäjä, joka saalisti eläviä eläimiä, vai oliko se haaskansyöjä, joka varasti muilta? Miksi kasvinsyöjiä oli niin monta eri lajia? Ota selvää, kuinka dinosaurukset elivät ja hallitsivat. Lue kaiken päättäneestä joukkotuhosta sekä siitä, mitä dinosaurukset jättivät jälkeensä.What is Readly?

With Readly you can read Tieteen - Juniori (issue 2017-02-21) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

Tieteen - Juniori
ORAGE AS