2018-11-10 : Page 1


Tieten Ytimessä 2018 November 10, 2018 00:00

In this issue of Tieten Ytimessä 2018 : Oletko valmis täyttämään aivosi mielenkiintoisilla faktoilla maailmasta ympärilläsi? Tyydyttämään uteliaisuutesi ja saamaan vastauksen kysymyksiin, joita et tiennyt haluavasi kysyä?
Tämä bookazine on täynnä jännittäviä artikkeleita. Selitämme monimutkaisia ilmiöitä selkein kuvin ja käsitettävin sanoin, jotta näet, miten maailmasi toimii. Tutustu maailmaan kuuden jännittävän ja innostavan tieteenalan kautta: teknologian, liikenteen, ympäristön, historian, avaruuden ja tutkimuksen.
Artikkelit tarjoavat teemoista laajan kirjon. Nyt voit oppia kaiken geenien meille antamista supervoimista faktoihin ilmastonmuutoksesta. Onko se todella ihmisen aikaansaamaa? Lue sähkökäyttöisistä laivoista ja armottomista taisteluhelikoptereista. Jos mietit, miten pääsisimme Marsiin tai voisimme elää siellä, saat tietopakettisi siitäkin. Näe, miten opimme perhosen siipien avulla tekemään lukulaitteita ja miten vakoilijat ovat toimineet eri aikoina. Tästä kirjasta voit lukea kaiken näistä ja monesta muusta asiasta.
Käännä sivua ja selvitä, mistä maailma ympärillämme oikeastaan koostuu ja miten kaikki toimii!What is Readly?

With Readly you can read Tieten Ytimessä 2018 (issue 2018-11-10) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

Tieten Ytimessä 2018
ORAGE AS