2017-09-05 : Page 1


True Crime (FI) September 09, 2017 00:00

In this issue of True Crime (FI) : Sarjamurhaajien karmiva maailma, kieroutunut ja samalla kiehtova, on kiinnostanut meitä vuosisatojen ajan. He tekevät kuvaamattoman kammottavia rikoksia, ja suuren enemmistön meistä on mahdoton käsittää, mikä saa jotkut miehet ja naiset ryhtymään niin karmiviin tekoihin, usein ventovieraille, viattomille uhreille. Osa sarjamurhaajien kiinnostavuudesta liittyy yrityksiimme ymmärtää, mikä saa ihmiset tekemään niin hirveitä tekoja; johtuuko se luonteesta
vai kasvatuksesta? Minkä heidän elämässään tapahtuneen on täytynyt ajaa heidät tähän pisteeseen? Miksi he tekevät niin? Mitä tyydytystä he saavat? Ja miten ihmeessä heidän onnistuu välttää kiinnijoutumista niin kauan, että he ehtivät tappaa monta uhria, jotkut heistä jopa satoja? Tästä kirjasta löydät vastauksia joihinkin näistä kysymyksistä ja saat lukea heidän hirvittävimpien tekojensa julmista yksityiskohdista. Nämä sivut ovat tulvillaan murhaajien kuulusteluja, rikospaikkakuvia, tapauskertomuksia, todistajalausuntoja ja paljon muuta aina amerikkalaisista psykopaateista kuten Ted Bundy, Edmund Kemper, Gary Ridgway ja Dennis Rader brittiläisiin teurastajiin, kuten Peter Sutcliffe, Fred West ja Kenneth Erskine. Löydät lisäksi järkyttävän tarinan miehestä, joka teurasti naisia ja syötti heidän ruumiinsa sioilleen, ja englantilaisesta sairaanhoitajasta, joka kuristi satoja vauvoja. Oletko valmis kurkistamaan maailman pahimpien sarjamurhaajien mieleen...?What is Readly?

With Readly you can read True Crime (FI) (issue 2017-09-05) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

True Crime (FI)
ORAGE AS