2018-05-26 : Page 1


True Crime (FI) May 26, 2018 00:00

In this issue of True Crime (FI) : Mikään ei ole niin viihdyttävää kuin hyvä salaliittoteoria. Salaliittoteorioista on tullut kiinteä osa kulttuuriamme, ja digitaalisen viestinnän aikakautena ilmiö on levinnyt laajemmalle kuin koskaan.
Voiko sanomalehtiin luottaa? Miten tiedämme, etteivät suuret taustavoimat estä meitä saamasta tietoomme asioita, jotka muuttaisivat koko maailmankatsomuksemme?
Tappoiko Lee Harvey Oswald sittenkään
John F. Kennedyn? Onko Roswellissa avaruusolentoja?
Onpa kyse sitten mystiikan verhoamista ryhmistä, kuten vapaamuurareista, illuminateista, temppeliherroista, prinsessa Dianan kuolemaan liittyvistä kysymyksistä tai Roswellin lento- onnettomuudesta, mikään ei synnytä yhtä kiihkää keskustelua kuin hyvä salaliittoteoria.
Moni varmasti nielee pureksimatta lehtikirjoitukset, mutta olisi ehkä aiheellista olla tarkkana ja porautua hieman syvemmälle asioihin? Koskaan ei voi tietää,
mitä käy ilmi...What is Readly?

With Readly you can read True Crime (FI) (issue 2018-05-26) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

True Crime (FI)
ORAGE AS