2017-12-23 : Page 1


Vetenskap Junior (SE) December 23, 2017 00:00

In this issue of Vetenskap Junior (SE) :
Följ med på en resa tillbaka i tiden. I den här boken får du veta hur människor levde förr, vad de gjorde och hur de tänkte. Allt som hänt förut har format världen vi lever i idag.
Vi reser bland annat till Mesopotamien, platsen som kallas civilisationens vagga. Det är landet där vi för tusentals år sedan började leva tillsammans i stora städer. Du får också ta en tur till romarnas, de gamla grekernas och de forntida egyptiernas värld. Sen tar vikingatiden sin början, och vi tar reda på hur det var att leva då. När människan sedan började uppfinna maskiner, då började det hända spännande saker snabbt. Uppfinningar som bilar, flygplan, telefon och radio gjordes en efter en. Till slut kom datorerna.
Världens främsta forskare och upptäckare har verkligen förändrat livet för oss alla. Om du är nyfiken på hur vi hamnade här, bläddra vidare och låt dig imponeras av allt som hänt på jorden.What is Readly?

With Readly you can read Vetenskap Junior (SE) (issue 2017-12-23) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

Vetenskap Junior (SE)
ORAGE AS