In this issue of Bike powered by Motorrad Danmark : I dette nummer prøvekører vi to nyheder i den eventyrlystne klasse. Den ene er Ducati‘s fornyede Multistrada, som med betegnelsen 1260 har fået mere slagvolumen, flere kræfter og mere elektronik, men samtidig er blevet mere brugervenlig og letkørt. Den anden er Triumph‘s nye Tiger på 1200 kubik – en kraftig og vellykket revidering af modellen, vi før har kendt som Explorer.
Multistrada-navnet minder os om, at disse motorcykler med langslaget, terrænvenlig affjedring og komfortabel, opret kørestilling er skabt til kørsel på alle mulige og umulige veje – både med og uden asfalt. Og det alsidige koncept fungerer skam også i mindre målestok, hvilket fremgår af dette nummers test af BMW G 310 GS, Honda CRF 250 Rally og Kawasaki Versys-X 300. Hermed inviteres motorcyklister med A2-kørekort inden for i adventourer-klubben.
Personligt blev jeg i den forgangne sæson medlem af AlpenMasters-klanen, da jeg for første gang i min tid som chefredaktør på MOTORRAD deltog som jurymedlem ved finalen i det, som vi så ubeskedent kalder verdens største mc-test.What is Readly?

With Readly you can read Bike powered by Motorrad Danmark (issue 2018-02-01) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

Bike powered by Motorrad Danmark

www.motorrad.dk


Motorrad Nordic AB

www.motorrad.se