In this issue of Bike powered by Motorrad Danmark : I dæktesten på side 68 afslører vi hypersports-dækkenes styrker og svagheder i for-skellige køresituationer og på forskelligt underlag. Og de nye dæk er som sagt grænseoverskridende gode. Så gode, at de næsten udfordrer naturlovene.
På side 18 i dette nummer tager vi samtidig hul på den 14. udgave af AlpenMasters. Verdens største motorcykeltest køres endnu en gang i pas med navne, som må fryde enhver motorcyklist: F.eks. Alpe d’Huez, Croix de Fer, Glandon, Iseran, Télégraphe og Galibier.
I otte pas forkæles vi med storslåede land-skaber, lange stigninger og heldigvis også beskeden trafik på udfordrende veje, og resultatet er en ganske enestående køreoplevelse. I Département Hautes-Alpes finder man nær-mest den optimale kombination af selve essen-sen af motorcykelkørsel.
Konceptet er enestående. I AlpenMasters lægger vi de sædvanlige testkriterier til side og fokuserer i stedet på egenskaber, som tæller ved bjergkørsel. Herunder affjedringens opfør-sel på både plan og hullet asfalt, stabilitet og styrevillighed i både 2.-gears kurver og snævre hårnåle, acceleration op ad bakke og bremsning ned ad bakke – naturligvis med passager.
8840 km tilbagelægges på 21 testmotorcykler. Vi lægger for med klasserne Modern Classics og Power Nakeds. I næste nummer følger klasserne Sport/Touring, Adventure, Mid Nakeds, før det bliver tid til den store finale.
2019-modellerne begynder så småt at dukke op, og jeg har været en tur i Thessaloniki for at prøvekøre Harley-Davidson’s 10. model i den nye Softail-serie, der samtidig er den mest sportslige. Hvor godt FXDR slipper fra mødet med den græske asfalt, kan du se på side 48.What is Readly?

With Readly you can read Bike powered by Motorrad Danmark (issue 2018-10-04) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

Bike powered by Motorrad Danmark

www.motorrad.dk


Motorrad Nordic AB

www.motorrad.se