In this issue of Bike powered by Motorrad Finland : Bike powered by Motorrad on laadukkain ja ylellisin mp-lehti Suomessa. Lehti ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa. Painotyössä käytämme lakkapintaista kantta ja liimattua selkää, jotka antavat ilmoituksellesi parhaimman laadun. Ilmoittamalla Bikessä olet oikeassa paikassa.
Motorrad-testit ovat legendaarisia - ja paljon muutakin kuin vain 1000 pisteen vertailutestit ja 50 000 kestotestit. Monipuoliset tuotetestit – mm. renkaat, pakoputket, kypärät, ajovarusteet – nauttivat laajaa arvostusta niin lukijoiden kuin alan toimijoiden keskuudessa. Nämä testit ovat suuritöisiä ja kalliita tehdä, joten niitä tekee vain Euroopan suurin moottoripyörämedia, Motorrad. Lehden sisältö täydentyy luonnollisesti monipuolisesti moottoripyöräurheilulla sekä artikkeleilla ihmisistä ja ilmiöistä moottoripyöräilyn takana.What is Readly?

With Readly you can read Bike powered by Motorrad Finland (issue 2019-11-21) and thousands of other magazines on your tablet and smartphone. Get access to all with just one subscription. New releases and back issues – all included.

Try Readly For Free!

 

Bike powered by Motorrad Finland

www.mpmaailma.fi


Motorrad Nordic AB

www.motorrad.se